Суды дайындаудың физика-химиялық әдістері

  • Бұл курста суды кейіннен кәсіпорындарда тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерінде пайдалану үшін физика-химиялық дайындау мәселелері қарастырылады. Судың қасиеттері мен оның сапасына қойылатын талаптар; суды тазарту әдістері; ағарту, дезинфекциялау, тұзсыздандыру, майсыздандыру, тұрақтандыру бойынша технологиялық схемалар зерттеледі. Білім алушылар суды өңдеуге арналған жабдықтың өнімділігін есептейді: араластырғыштар, үлпек түзетін камералар, тұндырғыштар, ағартқыштар, сүзгілер.
  • Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top