Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Суды дайындаудың физика-химиялық әдістері
-
Бұл курста суды кейіннен кәсіпорындарда тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерінде пайдалану үшін физика-химиялық дайындау мәселелері қарастырылады. Судың қасиеттері мен оның сапасына қойылатын талаптар; суды тазарту әдістері; ағарту, дезинфекциялау, тұзсыздандыру, майсыздандыру, тұрақтандыру бойынша технологиялық схемалар зерттеледі. Білім алушылар суды өңдеуге арналған жабдықтың өнімділігін есептейді: араластырғыштар, үлпек түзетін камералар, тұндырғыштар, ағартқыштар, сүзгілер.
-
Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2