Көркемдік құрастыру негіздері

  • Бұл курста көркемдік құрастырудың мақсаттары мен міндеттерінің маңызы, көркемдік құрастырудың даму тарихы мен кезеңдері, тамақ өнеркәсібінің технологиялық машиналары мен жабдықтары дизайнының ерекшеліктері, тамақ өнеркәсібінің технологиялық машиналары мен жабдықтарының материалдары мен конструкцияларына қойылатын талаптар, технологиялық жабдықты құрастыруды жобалау мен технологиялық шешудің негізгі әдістері, тамақ өндірісінің технологиялық машиналары мен жабдықтарын эргономикалық жобалау принциптері зерттеледі.
  • Образовательная программа 6B07109 Тамақ инженериясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top