Шикізат пен биотехнологиялық өнім сапасының көрсеткіштерін анықтаудың қолданбалы аспектілері

  • Мақсат: Шикізат пен биотехнологиялық өнім сапасының көрсеткіштерін анықтаудың теориялық негіздері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру Мазмұны: Биотехнологиялық өндірістердің негізгі кезеңдерінің сипаттамасы және оларды бақылау. Шикізат пен биотехнологиялық өнім сапасының физика-химиялық көрсеткіштерін анықтау. Тамақ өнеркәсібі үшін биотехнологиялық өнім өндіруде орын алатын химиялық құбылыстарды зерттеудің математикалық әдістері. Көпөлшемді талдау әдістері. Тәжірибелік деректерді практикалық талдау.
  • Образовательная программа 7M07209 Тамақ биотехнологиясы
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top