Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шикізат пен биотехнологиялық өнім сапасының көрсеткіштерін анықтаудың қолданбалы аспектілері
-
Мақсат: Шикізат пен биотехнологиялық өнім сапасының көрсеткіштерін анықтаудың теориялық негіздері мен практикалық дағдыларын қалыптастыру Мазмұны: Биотехнологиялық өндірістердің негізгі кезеңдерінің сипаттамасы және оларды бақылау. Шикізат пен биотехнологиялық өнім сапасының физика-химиялық көрсеткіштерін анықтау. Тамақ өнеркәсібі үшін биотехнологиялық өнім өндіруде орын алатын химиялық құбылыстарды зерттеудің математикалық әдістері. Көпөлшемді талдау әдістері. Тәжірибелік деректерді практикалық талдау.
-
Образовательная программа 7M07209 Тамақ биотехнологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2