Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ биотехнологиялық өндірісі кәсіпорындарын және тағамдық қоспаларды жобалау
-
Мақсат:Тамақ өндірісіндегі биотехнологиялық процестерді әзірлеу, жобалау және модельдеу саласында кәсіби білім, білік және дағдыларды қалыптастыру; тамақ биотехнологиялық процестерінің кинетикалық, масса алмасу және гидродинамикалық параметрлерін есептеудің әдістемелік негіздерін меңгеру, биотехнологиялық процестерді жүзеге асырудың негізгі технологиялық жабдықтарын таңдау және есептеу. Мазмұны:Тамақ өнімдері мен тағамдық қоспалардың биотехнологиялық өндірісін дамытудың және ұйымдастырудың негізгі принциптері. Биотехнологиялық өндірістің әмбебап технологиялық схемасы. Әзірлеуге арналған техникалық-экономикалық негіздеменің құрылымы. Биотехнологиялық процестердің кинетикалық, масса алмасу және гидродинамикалық параметрлерін есептеу. Технологиялық жабдықты таңдау және есептеу. Биотехнологиялық процестерді модельдеу және масштабтау әдістері. Технологиялық регламенттерді, техникалық-экономикалық негіздемелерді, техникалық және технологиялық құжаттамаларды әзірлеу.
-
Образовательная программа 7M07209 Тамақ биотехнологиясы
-
Несиелер 7
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 1