Тамақ биотехнологиялық өндірісі кәсіпорындарын және тағамдық қоспаларды жобалау

  • Мақсат:Тамақ өндірісіндегі биотехнологиялық процестерді әзірлеу, жобалау және модельдеу саласында кәсіби білім, білік және дағдыларды қалыптастыру; тамақ биотехнологиялық процестерінің кинетикалық, масса алмасу және гидродинамикалық параметрлерін есептеудің әдістемелік негіздерін меңгеру, биотехнологиялық процестерді жүзеге асырудың негізгі технологиялық жабдықтарын таңдау және есептеу. Мазмұны:Тамақ өнімдері мен тағамдық қоспалардың биотехнологиялық өндірісін дамытудың және ұйымдастырудың негізгі принциптері. Биотехнологиялық өндірістің әмбебап технологиялық схемасы. Әзірлеуге арналған техникалық-экономикалық негіздеменің құрылымы. Биотехнологиялық процестердің кинетикалық, масса алмасу және гидродинамикалық параметрлерін есептеу. Технологиялық жабдықты таңдау және есептеу. Биотехнологиялық процестерді модельдеу және масштабтау әдістері. Технологиялық регламенттерді, техникалық-экономикалық негіздемелерді, техникалық және технологиялық құжаттамаларды әзірлеу.
  • Образовательная программа 7M07209 Тамақ биотехнологиясы
  • Несиелер 7
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top