Биотехнологиядағы зерттеулердің әдістемелік негіздері

  • Мақсат: Студенттердің биотехнологиядағы зерттеулердің әдістемелік негіздері туралы базалық білімін және зерттеу дағдыларын жетілдіру, биотехнологиялық процестерден алынған биологиялық объектілер мен өнімдерді талдауда қолданылатын заманауи физикалық-химиялық зерттеу әдістерін оқып үйрену. Мазмұны:Теориялық зерттеулердің құрылымы мен үлгілері. Тамақтану ғылымы мен тамақ өнеркәсібінің дамуындағы биотехнологияның рөлі. Тамақ биотехнологиясының дамуындағы теориялық және эксперименттік зерттеулер. Жануарлар мен өсімдік тектес тағам өнімдерінің биотехнологиясының әдістемелік негіздері.
  • Образовательная программа 7M07209 Тамақ биотехнологиясы
  • Несиелер 3
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top