Өсімдік және жануар текті шикізаттың биотрансформациясы

  • Мақсат:Өсімдік және жануарлар шикізатының биоконверсия процесінің мәнін ашу; өсімдік және жануарлар шикізатының биоконверсия процестерін модельдеу әдістері туралы білімдерін қалыптастыру Мазмұны:Конверсия және биоконверсия туралы түсінік. Шикізаттың биотрансформациясының түрлері. Жануарлар мен өсімдік шикізатын пайдаланудың қалдықсыз технологиялары. Жануарлар мен өсімдіктер белоктарының биоконверсиясы. Ет және сүйек шикізатының биотрансформациясы, қауырсын кератин. Жаңа белок изоляттарының функционалдық қасиеттері. Өсімдік материалдарынан липидтердің биоконверсиясы. Өсімдік шикізатына кіретін төмен молекулалық биологиялық белсенді заттардың биотрансформациясы
  • Образовательная программа 7M07209 Тамақ биотехнологиясы
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top