Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Инновациялық тамақ өнімдерін жасаудың биотехнологиялық әдістері
-
Мақсат:Инновациялық тамақ өнімдерін жасау үшін биотехнологиялық әдістерді әзірлеу және қолдану бойынша білім алу; б) инновациялық биотехнологиялық өнімдерді өндіру саласында ғылыми-техникалық және нормативтік ақпаратпен жұмыс істеу дағдыларын меңгеру. Мазмұны:Микробиологиялық синтез, гендік инженерия және нанобиотехнологияларды пайдалана отырып, өнімнің жаңа түрлерін алу технологияларын құру. Инновациялық тамақ өнімдерін әзірлеу үшін ферменттерді, микроорганизмдерді, жануарлар мен өсімдіктердің жасуша дақылдарын, олардың биосинтезі мен биотрансформация өнімдерін өндіру және пайдалану саласындағы зерттеулер. Биотехнологиялық әдістерді қолдану арқылы алынған тамақ өнімдерін өндірудегі жаңа тенденциялар. Инновациялық биотехнологиялық өнімдерді өндіруге арналған ғылыми-техникалық құжаттаманы және технологиялық регламентті әзірлеу.
-
Образовательная программа 7M07209 Тамақ биотехнологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2