Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ биотехнологиясындағы инновациялар
-
Мақсат:Тамақ биотехнологиясында инновациялық технологияларды дамыту және енгізу саласында білім алу;инновациялық, тиімді, ресурс үнемдейтін, экологиялық қауіпсіз биотехнологиялық өндірістер мен биопродукцияның жаңа түрлерін әзірлеу үшін дағдыларды игеру. Мазмұны:Тамақ өндірісіндегі инновациялардың сипаттамасы. Биотехнология әдістерін қолдану арқылы алынатын тамақ өнімдерін өндірудің жаңа тенденциялары. Биотехнологиялық өнімнің жаңа түрлерінің рецептуралық-компоненттік композицияларының құрылымы мен патент қабілеттілігінің көрсеткіштері. Азық-түлік биотехнологиялық өнімдерінің бәсекеге қабілеттілігі мен тұтынушылық сапасына жаңа технологиялардың, шикізат пен технологиялық жабдықтың жаңа түрлерінің әсер ету факторлары. Жаңа технологиялық процестерді игеру және тамақ биотехнологиялық өнімдерінің жаңа түрлерін өндіріске енгізу бойынша іске қосу-баптау және эксперименттік жұмыстарды ұйымдастыру және жүргізу тәсілдері.
-
Образовательная программа 7M07209 Тамақ биотехнологиясы
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2