Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарының экологиялық мониторингі

  • Мақсат:Тамақ биотехнологиясы өндірісін ұйымдастырудың экологиялық аспектілерімен танысу; экологиялық таза биотехнологиялық кәсіпорын құрудың негізгі принциптері мен әдістерін меңгеру Мазмұны:Экологиялық мониторингтің анықтамасы және оның міндеттері. Қоршаған орта мониторингінің ғылыми негіздері. Мониторинг түрлері. Экологиялық қауіпсіздікті мемлекеттік реттеу. Биотехнологиялық өндіріске қойылатын экологиялық талаптарды реттейтін нормативтік құжаттама. Тағамдық биотехнологиялық өндірістің экологиялық проблемалары және қауіптері. Экологиялық менеджмент жүйелерін әзірлеу және сертификаттау ISO 14001, ISO 14004 стандарттарының экологиялық менеджмент жүйелері Экологиялық өнімділікті ISO 14031 стандарттарымен бағалау.
  • Образовательная программа 7M07209 Тамақ биотехнологиясы
  • Несиелер 3
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top