Тамақ өнімдерінің қаптамасы

  • Мақсат: Тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында тамақ өнімдеріне арналған ыдыстардың түрлерін және заманауи қаптама технологиялары туралы білімін көрсету Мазмұны:Қаптама түрлерінің жіктелуі: эфалин, термиялық шөгілетін полиолефинді пленкалар, FOLEX ПВХ шөгілетін пленка, созылатын/клинг тағамдық пленка және т.б. Қазіргі қаптаманың ерекшеліктері мен артықшылықтарын талдау. ЖК элементтерін пайдалана отырып, тағамды автоматты түрде тану және жіктеу, сұрыптау және орау Сенімді қаптама («САШЕ», «Дой-пак», вакуумдық қаптама және т.б.).
  • Образовательная программа 7M07209 Тамақ биотехнологиясы
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top