Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерін физика-химиялық талдау негіздері
-
Курсты оқу барысында пәннің мынадай мазмұны ашылады: шикізат пен дайын өнімнің сапасын бағалаудың теориялық мәселелері: өнімнің қасиеттері, сапа көрсеткіштері; сапаны бақылаудың түрлері мен әдістері; сәйкестендіру және бұрмалау; тамақ өнімдерінің сапасын бақылауды ұйымдастыру: шикізаттың; жартылай фабрикаттар мен дайын өнімнің сапасын бақылау; бақылаудың өлшеу әдістерінің мәні мен сыныптамасы; сапа көрсеткіштерін құжаттамалық ресімдеу шикізатты, жартылай фабрикаттарды және дайын өнімді талдаудың физикалық-химиялық әдістері; шикізатты, жартылай фабрикаттарды және дайын тамақ өнімдерін талдаудың физикалық-химиялық әдістері.
-
Образовательная программа 6B05121 Биотехнология
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2