Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өсімдік текті және жануар текті өнімдердің биотехнологиясы
-
Бұл пән азық-түлік өнімдерін өсімдік және жануар тектес шикізат түрлері бойынша жіктеу және олардың қолдану ерекшеліктерін зерделеуге бағытталған. Тамақ өнеркәсібінде қайталама ресурстарды пайдалану мүмкіндіктері мен болашағы қарастырылады. Ерекше назар шикізатты қайта өңдеу, сақтау және аралық пен соңғы өнімдерді алу кезінде жүретін биохимиялық үдерістерге, сондай-ақ азық-түлік өнімдерін өндірудегі биотехнологиялық үдерістерге әсер ететін факторларға аударылады.
-
Образовательная программа 6B05121 Биотехнология
-
Несиелер 6
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2