Тағам биотехнологиясының негіздері

  • Курсты оқу барысында мынадай пәннің мазмұны ашылады: тамақ биотехнологиясының жай-күйі мен перспективалары; ашыту процестері және басқа да метаболикалық реакциялар негізіндегі тамақ биотехнологиясы; ашытқы өндірісі; спирт өндірісі; сыра қайнату; шарап жасау; нан пісіру өндірісі; ет-сүт өндірісі; Микробтық синтез негізіндегі тамақ биотехнологиясы; биологиялық белсенді заттар мен қоспалар, Тамақ өнімдері тағамдық Биотехнологиядағы қоспалар; функционалдық тамақ өнімдерінің технологиясы; қазіргі заманғы биотехнологиялық өндіріс өнімдерінің биоқауіпсіздік мәселелері.
  • Образовательная программа 6B05121 Биотехнология
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top