Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тағам биотехнологиясының негіздері
-
Курсты оқу барысында мынадай пәннің мазмұны ашылады: тамақ биотехнологиясының жай-күйі мен перспективалары; ашыту процестері және басқа да метаболикалық реакциялар негізіндегі тамақ биотехнологиясы; ашытқы өндірісі; спирт өндірісі; сыра қайнату; шарап жасау; нан пісіру өндірісі; ет-сүт өндірісі; Микробтық синтез негізіндегі тамақ биотехнологиясы; биологиялық белсенді заттар мен қоспалар, Тамақ өнімдері тағамдық Биотехнологиядағы қоспалар; функционалдық тамақ өнімдерінің технологиясы; қазіргі заманғы биотехнологиялық өндіріс өнімдерінің биоқауіпсіздік мәселелері.
-
Образовательная программа 6B05121 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1