Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өнімдерінің биологиялық қауіпсіздігі
-
Курсты оқу барысында пәннің мынадай мазмұны ашылады: тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне, олардың сапасы мен қауіпсіздігін бақылауға қойылатын талаптарды регламенттейтін нормативтік құжаттар; сапаны басқарудың негізгі қағидаттары; НАССР және ISSO халықаралық жүйесі; трофологиялық тізбектегі тамақ өнімдерінің ластану жолдары; уыттардың, пестицидтердің, ауыр металдардың токсикологиялық-гигиеналық сипаттамасы, радиоактивті заттар, антибиотиктер және гормондық препараттар, микотоксиндер; тамақ өнімдері қауіпсіздігінің микробиологиялық көрсеткіштері; тамақтанудың антиалиментальды факторлары; тамақ өнімдерін өндіруді технохимиялық бақылау.
-
Образовательная программа 6B05121 Биотехнология
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1