Мал шаруашылығы өнімдерінің өндірістік ветеринариялық-санитариялық бақылауы

  • Пән жануарлар мен құстарды алдын ала союға арналған ветеринариялық-санитарлық бақылау әдістемесін зерттейді; ет, сүт, құс және балықты тазалыққа арналған зерттеу әдістері; жануарлар майларын, жұмыртқаны және балды зерттеу әдістері; ет және ет өнімдерін бактериологиялық талдау әдістері; Студенттер ветеринариялық-санитариялық сараптама жүргізу дағдыларын меңгереді, азық-түлік және шикізат өңдейтін кәсіпорындардың ветеринариялық-санитариялық жағдайын бақылауға дағдыланады.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринарлық санитария
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top