Азық өнімін микробиологиялық бақылау

  • Пән курсы азық-түлік өнімдерінің санитарлық жағдайын бағалаудың микробиологиялық әдістерін, сондай-ақ тамақ өнімдерінің бүлінуін және тағамдық токсикоздар мен токсикоинфекция қоздырғыштарын тудыратын микроорганизмдерді зерттеу болып табылады. Студенттер қоршаған ортаның әр түрлі объектілеріне санитарлық қадағалауды жүзеге асыру дағдыларын меңгереді және адам мен жануарлар үшін санитарлық-көрсеткіштік микроорганизмдер бойынша олардың қауіпсіздік дәрежесін анықтайды.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринарлық санитария
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top