Сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветеринариялық санитариялық сараптау

  • Бұл пән сүт және сүт өнімдері технологиясының ерекшеліктерін, сүт өнімдерін жіктеу ерекшеліктерін зерттейді. Сүт өнімдерінің ақаулары. Сүт кәсіпорындарындағы санитария және гигиена принциптері. Студенттер сүт және сүт өнімдері өндірісінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы, сонымен қатар сүт және сүт өнімдерін ветеринарлық-санитарлық бағалау дағдылары туралы білім алады.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринарлық санитария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top