Ет өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветеринариялық санитариялық сараптау

  • Пән өндіріс технологиясын, гигиенасын, ветеринариялық-санитариялық сараптаманы, ет өнімдерін стандарттауды, құрал жабдықтарын, көлік құралдарын, ыдыстарды, жабдықтарды жуу және дезинфекциялау технологиясын зерделейді. Студенттер ет және ет өнімдерін өндіру технологиясының, гигиенасының, санитариясының ерекшеліктері туралы білім алады; санитарлық шараларды жүргізу үшін дезинфекциялық, дератизациялаушы және басқа құралдарды дұрыс таңдайды.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринарлық санитария
  • Несиелер 5
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top