Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Мал шаруашылығы өнімдері мен шикізаттардың сапасын зерттеудің заманауи әдістері
-
Пәннің мақсаты - тамақ өнімдерін зерттеудің аспаптық және органолептикалық әдістерін зерттеу. Азық-түлік шикізатын және оны қайта өңдеу өнімдерін зерттеу әдістерінің классификациясы: химиялық, физика-химиялық және биохимиялық әдістер. Студенттер шикізат пен өнімдерді зерттеудің заманауи әдістерімен танысады, заманауи техника мен жабдықтарды пайдалана отырып, азық-түлік шикізаты мен өнімдерін бағалау әдістерін қолдану дағдыларын меңгереді.
-
Образовательная программа 6B09102 Ветеринарлық санитария
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 2