Мал шаруашылығы өнімдері мен шикізаттардың сапасын зерттеудің заманауи әдістері

  • Пәннің мақсаты - тамақ өнімдерін зерттеудің аспаптық және органолептикалық әдістерін зерттеу. Азық-түлік шикізатын және оны қайта өңдеу өнімдерін зерттеу әдістерінің классификациясы: химиялық, физика-химиялық және биохимиялық әдістер. Студенттер шикізат пен өнімдерді зерттеудің заманауи әдістерімен танысады, заманауи техника мен жабдықтарды пайдалана отырып, азық-түлік шикізаты мен өнімдерін бағалау әдістерін қолдану дағдыларын меңгереді.
  • Образовательная программа 6B09102 Ветеринарлық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 2
Top