Тағамдық шикізатты импульсті кесу

  • «Тағамдық шикізатты импульсті кесу» пәні келесі мәселерді қарастырады: азық-түлiк шикiзатын кесу негiздерiмен, азық-түлiк шикiзаты мен азық-түлiк өнiмдерiн ұсақтау кезінде әр түрлi сапалық көрсеткiштерi бойынша зерттеу, ұсақтау режимдерін білу, сүйек шикізатын механикалық өңдеу нысаны ретінде қарастыру, қатты денелерді ұсақтау, кесу, бөлу аймағын зерттеу, импульсті бөлшектеу және мпульсті кесу процесін қолданып сүйектің механикалық қасиеттерін зерттеу міндеттері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top