Қоғамдық тамақтану жабдықтары

  • Жалпы "Қоғамдық тамақтану жабдықтары" курсында қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында кеңінен кездесетін технологиялық жабдықтардың түрлері, сонымен қатар қазіргі уақытта тамақтандыру саласында қолданылатын негізгі, бөлу, сұрыптау, сепарациялау, кесу, қалыптау және т. б. процестеріне арналған қондырғылардың түрлері, жабдықтардың техникалық жетілдірілуінің мәселелері мен жағдайы, механикалық жабдыққа қойылатын негізгі талаптар және пайдаланудың жалпы мәселелері туралы мәліметтер қарастырылады.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top