Тамақ өнімдерін буып – түюге арналған машиналар

  • Магистранттардың жалпы тамақ өнеркәсібінде тамақ өнімдерін буып-түю үшін қолданылатын заманауи технологиялық автомат-машиналар мен басқа да жабдықтар туралы теориялық және практикалық білім алуы. Бұл пәннің мақсаты-тамақ өнеркәсібінің байланысты салаларында буып-түюге және орамдауға арналған технологиялық машиналардың негізгі түрлері мен әдістерін зерттеу. Жабдықтың осы түрлерін зерттеу жабдықты негізгі және мақсатты механизмдердің жалпы құрылымы тұрғысынан қарастыруға негізделген.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top