Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветеринариялық санитариялық сараптау.
-
Пәннің мақсаты: ет-сүт өнімдерін өндіру технологиясы, өндірістің гигиенасы мен санитариясы, сондай-ақ шикізат пен дайын өнімнің сапасын бақылау бойынша білімді қалыптастыру. Пәннің мазмұны: Пән жоғары санитарлық сападағы мал шаруашылығы өнімдерін, шикізат пен мал азығын алу жолдарын, ет және ет өнімдерін өндіру гигиенасы мен санитариясын, сүт және сүт өнімдерін өндіру гигиенасы мен санитариясын зерделейді.
-
Образовательная программа 6B09103 Ветеринария
-
Несиелер 9
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1