Ет-сүт өнімдерінің технологиясы, гигиенасы, санитариясы және ветеринариялық санитариялық сараптау.

  • Пәннің мақсаты: ет-сүт өнімдерін өндіру технологиясы, өндірістің гигиенасы мен санитариясы, сондай-ақ шикізат пен дайын өнімнің сапасын бақылау бойынша білімді қалыптастыру. Пәннің мазмұны: Пән жоғары санитарлық сападағы мал шаруашылығы өнімдерін, шикізат пен мал азығын алу жолдарын, ет және ет өнімдерін өндіру гигиенасы мен санитариясын, сүт және сүт өнімдерін өндіру гигиенасы мен санитариясын зерделейді.
  • Образовательная программа 6B09103 Ветеринария
  • Несиелер 9
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 1
Top