Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ гигиенасы
-
Пәннің мақсаты: білім алушыларға өндірісті гигиеналық және санитарлық бақылау және тамақ өнімдерінің зиянсыздығын қамтамасыз ету әдістері бойынша білім беру. Пән азық-түлік гигиенасын зерттейді, оның негізі азық-түлік өнімдерін өндіру, өңдеу, сақтау және тарату үшін қажетті жағдайлар мен шаралар болып табылады, олар денсаулыққа қауіпсіздікті, Тұрмыстық тұтынуға арналған өнімдердің сапасы мен пайдасын қамтамасыз етуге арналған. Өндірістің санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылаудың, санитарлық-гигиеналық күзет пен кәсіпорындарды қорғауды ұйымдастырудың әдістемелік негіздерін береді.
-
Образовательная программа 6B09103 Ветеринария
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 5
-
Семестр 1