Тамақ гигиенасы

  • Пәннің мақсаты: білім алушыларға өндірісті гигиеналық және санитарлық бақылау және тамақ өнімдерінің зиянсыздығын қамтамасыз ету әдістері бойынша білім беру. Пән азық-түлік гигиенасын зерттейді, оның негізі азық-түлік өнімдерін өндіру, өңдеу, сақтау және тарату үшін қажетті жағдайлар мен шаралар болып табылады, олар денсаулыққа қауіпсіздікті, Тұрмыстық тұтынуға арналған өнімдердің сапасы мен пайдасын қамтамасыз етуге арналған. Өндірістің санитарлық-гигиеналық жағдайын бақылаудың, санитарлық-гигиеналық күзет пен кәсіпорындарды қорғауды ұйымдастырудың әдістемелік негіздерін береді.
  • Образовательная программа 6B09103 Ветеринария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top