Азық қоспаларын пайдалану кезінде мал шаруашылығы өнімдерінің сараптамасы және қауіпсіздігі

  • Пәннің мақсаты: азықтарды ветеринариялық-санитариялық сараптау бойынша практикалық білімді қолдану дағдыларын қалыптастыру, азықтарды зерттеудің зертханалық әдістемелерін жүргізу, сондай-ақ білім алушылардың азықтарды және азық қоспаларын сараптау саласында теориялық білім мен практикалық дағдыларды игеруі. Пән студенттерге азық қоспаларын пайдалану кезінде мал шаруашылығы өнімдерінің тағамдық құндылығы мен қауіпсіздігі туралы теориялық білім береді, мал шаруашылығының экологиялық таза өніміне қойылатын арнайы талаптарды талдайды, мал шаруашылығы өнімдерінің қауіпсіздігін қамтамасыз ету шараларын қолдану кезінде тәуекелдерді басқаруды бағалайды. Мал шаруашылығы, құс шаруашылығы және балық шаруашылығы өнімдерінде ксенобиотиктердің қалдық мөлшерінің болуын бақылауды қамтамасыз етеді, тамақ өнімдерінің қауіпсіздігін өндірістік бақылауға қойылатын талаптарды регламенттейді.
  • Образовательная программа 6B09103 Ветеринария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top