Мал шаруашылығы өнімдерінің санитарлық-экологиялық қауіпсіздігі.

  • Пәннің мақсаты: Кеден одағы мен Дүниежүзілік Сауда Ұйымы жағдайында мал шаруашылығы өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігіне ветеринариялық-санитариялық сараптама жүргізу үшін білім мен практикалық дағдыларды алу. Пәннің мазмұны: пән тамақ өнімдерін ветеринариялық-санитариялық сараптау бойынша жұмыстарды практикалық ұйымдастыру мен жүргізудің заманауи әдістерін; жануарлар мен адам ағзасына зиян келтіруі мүмкін тамақ өнімдеріндегі бөгде заттардың негізгі топтарын; тамақ өнімдеріндегі негізгі бөгде заттарды анықтау әдістерін зерделейді.
  • Образовательная программа 6B09103 Ветеринария
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 5
  • Семестр 1
Top