Азық-түлік өнімдері мен шикізаттарының сапасын бақылау және бағалау

  • Пән ет, сүт өнімдерінің, қоғамдық тамақтану өнімдерінің, ұнның, крахмалдың, қанттың, кондитерлік, нан-тоқаш, кондитерлік өнімдердің, арақ-шарап өнімдерінің, ашытқылардың, алкогольсіз сусындардың сапасын зерттейді. Білім алушы зертханалық жұмыс барысында тұздың құрамын, рН, қышқылдығын, сілтілігін, негізгі тағамдық нутриенттерді (ақуыздар, майлар, көмірсулар, күл, қатты заттар) анықтайды. Кешенді тәсілді қолдану азық-түлік сапасының нормаланған көрсеткіштерін квалиметриялық әдістермен зерттеуге арналған. Курс қазіргі құрылғылармен таныстырады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top