Құрама жем өнеркәсібінің технологиясы

  • Пән бойынша құрама жем өндірісі оқытылады, құрама жем дайындау үшін пайдаланылатын дәнді дақылдарды қолдану, құрама жем өнімдерінің түрлері, ауыл шаруашылығы жануарларын өсіру үшін қолданылатын, құрама жем технологиялары мен рецептуралары, өндіріс кезеңдерін оқу (шикізатты қабылдау және дайындау, ұсақтау, араластыру, мөлшерлеу, өлшеп орау, сақтау), құрама жемдеріндегі сақтау кезіндегі өзгерістер, өнімдірдің сапасы, құрама жемдерін шет елдерде дайындау ерекшелігі, құрама жемдердің автоматтандырылған желілері қарастырылады.
  • Образовательная программа 6B07202 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top