Азық-түлік өнімдерінің қаупсіздігінің тәуекелдерді бағалау

  • Пән қауіптердің түрлерін, олардың қалыптасуын, адам үшін қауіп-қатерді, алдын алу, талдау және тағам тәуекелдерін анықтау тәсілдерін, бағалау әдістерін қарастырады. Оқу барысында магистранттар өнімнің қауіпсіздігіне әсер ететін қауіпті факторларды жүйелі сәйкестендіру, бағалау және басқару негізінде тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін басқару саласында білім мен практикалық дағдыларды игереді.
  • Образовательная программа 7M09102 Ветеринарлық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 1
Top