Ет-сүт өнімдері объектілеріндегі гигиена мен санитария

  • Пән өндірістің қазіргі жағдайларын, қайта өңдеу кәсіпорындарындағы санитарлық-гигиеналық шараларды бақылау тәсілдерін қарастырады. Қоршаған ортаны патогенді, шартты-патогенді микрофлорадан және онда дезинфекциялау, дезинсекциялау және дератизациялау үшін қолданылатын химиялық заттардың жиналуынан қорғау тәсілдері. Магистранттар ет және сүт өнеркәсібіндегі қауіпсіз дезинфектанттарды іздеу және ветеринарлық-санитарлық іс-шараларды жүргізу бойынша практикалық дағдыларды меңгереді.
  • Образовательная программа 7M09102 Ветеринарлық санитария
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top