Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Нутрицевтиктер, биоцевтиктер және дұрыс тамақтану
-
Пән тамақтану принциптері туралы түсінік береді: профилактикалық және емдік, диеталық және ұтымды. Нутрицевтиктер мен биоцевтиктерді пайдалана отырып, өнімдер жасау қағидалары қаралды. Тамақ өнімдерін өндірудің, сақтаудың, тасымалдаудың және өткізудің барлық кезеңдерінде қауіптердің санитариялық-эпидемиологиялық жағдайларына шолуды орындау және тамақ индустриясының өндірістік мекемелерінде инспекциялық, қадағалау және сараптамалық функцияларды орындау дағдылары мен іскерліктерін меңгеру.
-
Образовательная программа 7M07204 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша) (1 жыл)
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 1