Нутрицевтиктер, биоцевтиктер және дұрыс тамақтану

  • Пән тамақтану принциптері туралы түсінік береді: профилактикалық және емдік, диеталық және ұтымды. Нутрицевтиктер мен биоцевтиктерді пайдалана отырып, өнімдер жасау қағидалары қаралды. Тамақ өнімдерін өндірудің, сақтаудың, тасымалдаудың және өткізудің барлық кезеңдерінде қауіптердің санитариялық-эпидемиологиялық жағдайларына шолуды орындау және тамақ индустриясының өндірістік мекемелерінде инспекциялық, қадағалау және сараптамалық функцияларды орындау дағдылары мен іскерліктерін меңгеру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 1
Top