Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
7M07204 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша) (1 жыл) в Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті
-
Білім беру бағдарламасының мақсаты Түлектерге ұйымдастырушылық-басқару, өндірістік-технологиялық, жобалау қызметіне тез бейімделуге және еңбек нарығында бәсекеге қабілетті болуға мүмкіндік беретін заманауи тағам өндіру өндірісінің эталонына жақын білікті маманды қалыптастыру болып табылады
-
Академиялық дәреже Магистратура
-
Оқыту тілі Русский, Қазақша
-
Оқу мерзімі 1 год
-
Кредиттер көлемі 60
-
Білім беру бағдарламаларының тобы M111 Тамақ өнімдерін өндіру
-
Білім беру саласы 7M07 Инженерлік, өңдеу және құрылыс салалары
-
Дайындық бағыты 7M072 Өндірістік және өңдеу салалары
Пәндер
-
1 Оқу жылы
Өңдеу өндірістерінің инновациялық технологиялары
Тамақ өндірісінің ресурс үнемдеу технологиялары
Функционалдық тамақ өнімдерінің жоғары технологиялық өндірісі
Функционалдық және мамандандырылған мақсаттағы тамақ өнімдері саласындағы инновациялық технологиялар
Жасанды интеллектіні қолдана отырып біріктірілген тағам өнімдерін жасаудың теориялық және практикалық аспектілері
Нутрицевтиктер, биоцевтиктер және дұрыс тамақтану
Шет тілі (кәсіби)
Өнімді әзірлеу және сенсорлық бағалау
Менеджмент және басқару психологиясы
Тамақ өнімдерінің сапасы мен қауіпсіздігін қамтамасыз етудегі менеджмент жүйесі
Тамақ өнімдерін микроқұрылымдық талдау
Мамандандырылған теориялар, азық-түлiк өнiмдерiнiң негiзгі технологиясы
Профессии
Оқыту нәтижелері
- Кәсіби қызметте дүниетанымдық, әлеуметтік-лингвистикалық және басқарушылық міндеттерді шешу қабілетін көрсетеді
- Мультимәдениетті командаларды басқару үшін заманауи мотивация тәсілдерін, дағдарыс жағдайларындағы коммуникацияны ұйымдастыруды, бақылау мен сапаны кешенді басқару
- Менеджмент психологиясының негізгі аспектілері туралы білімді басқарушылық өсудің өзіндік перспективаларын қажеттілік пен түсінуде көрсету
- Тамақ өнімдерін өндіру технологиясын әзірлеу және жетілдіру кезінде ғылыми және әдіснамалық тәсілдерді қолдану
- Азық-түлік саласында заманауи прогрессивті әдістерді қолдану
- Өсімдіктер мен жануарлардан алынатын тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін әзірлеу және жетілдіру
- Дайын өнімнің сапасына технологиялық бақылауды жүзеге асыру
- Ағымдағы өндірістік ақпаратты өңдеу
- Заманауи аппаратура мен есептеу кешендерін пайдалана отырып, зертханалық зерттеулерді орындаудың әдістемелік негіздерін қолдану
- Инновациялық саясаттың міндеттерін іске асыруда кәсіби білім мен дағдыларды қолдану