Қолданыстағы білім беру бағдарламасы

7M07204 Азық-түлік өнімдерінің технологиясы (қолдану саласы бойынша) (1 жыл) в Семей қаласының Шәкәрім атындағы университеті

Оқыту нәтижелері

  • Кәсіби қызметте дүниетанымдық, әлеуметтік-лингвистикалық және басқарушылық міндеттерді шешу қабілетін көрсетеді
  • Мультимәдениетті командаларды басқару үшін заманауи мотивация тәсілдерін, дағдарыс жағдайларындағы коммуникацияны ұйымдастыруды, бақылау мен сапаны кешенді басқару
  • Менеджмент психологиясының негізгі аспектілері туралы білімді басқарушылық өсудің өзіндік перспективаларын қажеттілік пен түсінуде көрсету
  • Тамақ өнімдерін өндіру технологиясын әзірлеу және жетілдіру кезінде ғылыми және әдіснамалық тәсілдерді қолдану
  • Азық-түлік саласында заманауи прогрессивті әдістерді қолдану
  • Өсімдіктер мен жануарлардан алынатын тамақ өнімдерін өндірудің технологиялық процестерін әзірлеу және жетілдіру
  • Дайын өнімнің сапасына технологиялық бақылауды жүзеге асыру
  • Ағымдағы өндірістік ақпаратты өңдеу
  • Заманауи аппаратура мен есептеу кешендерін пайдалана отырып, зертханалық зерттеулерді орындаудың әдістемелік негіздерін қолдану
  • Инновациялық саясаттың міндеттерін іске асыруда кәсіби білім мен дағдыларды қолдану
Top