Азық-түлік концентраттарын өндіру инновациялары

  • Пәннің мақсаты - тамақ концентраттарын өндірудің инновациялық технологиялары, сондай-ақ оларға әсер ететін процестер туралы білімдер жиынтығын қалыптастыру. Пәнді оқып меңгеру нәтижесінде білім алушы жасай білуі тиіс: мәдени астық дақылдарын, сүтті қайта өңдеу өнімдерін қайтарма шикізат және бастапқы шикізат көздерін дайындау бойынша тамақ қоспалары өндірісіндегі заманауи технологияларды пайдалана білу. Тағамдық құндылығы жоғары қоспалар рецептураларын өңдеу және жасау әдістерін меңгеру.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top