Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Жасанды интеллект элементтері бар өңдеу және тамақ өндірістеріндегі инновациялық әрекеттері
-
Пәннің мақсаты білім алушыдардың зияткерлік меншікті алу үшін жасанды интеллекттің заманауи технологиялары туралы білімді қалыптастыру Пәнді оқу нәтижесінде докторант білуі керек: зияткерлік меншік түрлері туралы, зияткерлік меншік түрлеріне өтінімді дұрыс және дәл рәсімдеу, жасанды интеллектті пайдалану жаңа өнімдерді зерттеу және әзірлеу процесін жеделдетіп және жақсарту әдістері. Жасанды интеллект технологиясы деректерді талдауға және трендтерді бөлуге көмектеседі, бұл тағамға деген талғамды болжауды және инновациялық өнімдерді әзірлеуді жеңілдетеді. Докторанттар нәтижесінде келесі дағдыларды игереді: жасанды интеллект көмегімен тамақ өнімдерін өндіру процестерін оңтайландыру, түгендеуді басқару және өндірістің ұтымды кестелерін құра білу. Жасанды интеллект технологияларын меңгеру, өндірістік процестер туралы деректерді талдау, тиімділікті арттыру үшін оңтайлы параметрлерді ұсыну ғылыми негізделген нәтижелерге негізделген тамақ және қайта өңдеу өнеркәсібіндегі инновациялық технологияларды, процестерді, жабдықтарды ажырату және оларды оқу процесі мен өндіріске енгізу.
-
Образовательная программа 8D07213 Тамақ және өңдеу өндірісінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2