Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Өңдеу өндірістерінің инновациялық технологиялары
-
Пәннің мақсаты докторанттардың технологиялық ойлауын дамыту және технология мен жабдықтардың даму заңдылықтарын терең білу, сонымен қатар тамақ және өңдеу өнеркәсібіндегі инновациялық технологиялармен таныстыру. Пәнді оқу нәтижесінде докторант білуі керек: технологиялық процестерді, тамақ өнімдерін өндіру және өңдеу өнеркәсібінің инновациялық схемаларын, шикізатты ұтымды өңдеу негіздерін, ТР ТС 021/ 2011 «Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы» талаптарына сәйкес жоғары сапалы тамақ өнімдерін алу үшін тамақ өндірісінің толық циклдарының схемаларын. Білім алушылар келесі дағдыларды игереді: өңдеу өнеркәсібінде өнім өндірудің технологиялық процестерін енгізу кезінде озық еуропалық технологиялар негізінде ғылым мен техниканың соңғы жетістіктері туралы білімдерін көрсету.
-
Образовательная программа 8D07213 Тамақ және өңдеу өндірісінің технологиясы
-
Несиелер 4
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2