Өңдеу өндірістерінің инновациялық технологиялары

  • Пәннің мақсаты докторанттардың технологиялық ойлауын дамыту және технология мен жабдықтардың даму заңдылықтарын терең білу, сонымен қатар тамақ және өңдеу өнеркәсібіндегі инновациялық технологиялармен таныстыру. Пәнді оқу нәтижесінде докторант білуі керек: технологиялық процестерді, тамақ өнімдерін өндіру және өңдеу өнеркәсібінің инновациялық схемаларын, шикізатты ұтымды өңдеу негіздерін, ТР ТС 021/ 2011 «Тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі туралы» талаптарына сәйкес жоғары сапалы тамақ өнімдерін алу үшін тамақ өндірісінің толық циклдарының схемаларын. Білім алушылар келесі дағдыларды игереді: өңдеу өнеркәсібінде өнім өндірудің технологиялық процестерін енгізу кезінде озық еуропалық технологиялар негізінде ғылым мен техниканың соңғы жетістіктері туралы білімдерін көрсету.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top