Экологиялық жоғары потенциалды өнім ассортиментін жобалау негіздері

  • Пәнді мақсаты – салауатты тамақтану және жаңа ассортиментті игеру үшін өнімдерді өндіру технологиялары туралы білім жиынтығын қалыптастыру. Пәндерді меңгеру нәтижесінде докторант тамақ өнеркәсібінің функционалдық және емдік тамақ өнімдерін жасаудағы даму тенденцияларын, құрғақ композиттік қоспаларды мақсатты белгіленуін, құрғақ композитті араласпалар рецептураларының компьютерлік бағдарламалары мен құрастыру әдістерін жасай алады және кондитерлік, макарон және тамақ концентраттары өнеркәсібінде пайдалану тәртібін біледі. Докторант заманауи жабдықтарды пайдалана отырып, тағам өнімдерінің сапасын талдау және тағамдық құндылығын анықтау дағдыларын меңгереді; экологиялық жоғары потенциалды өнімдердің жаңа ассортиментін өндіру үшін әртүрлі типтегі және сапалы шикізаттың композиттік қоспаларын құрастыра алады.
  • Несиелер 4
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top