Азық-түлік қауіпсіздігін басқару жүйесін сертификаттау

  • ХАССП жүйесін дамытудың жалпы принциптері. Талаптар ГОСТ Р 51705.1-2001"ХАССП қағидаттары негізінде тамақ өнімдерінің сапасын басқару". ИСО 22000 ХС талаптарына сәйкес Азық-түлік қауіпсіздігі жүйесінің құжаттамасы мен жазбаларына қойылатын талаптар. Азық-түлік қауіпсіздігі менеджменті жүйесін үнемі жетілдіру және өзектендіру.Өнімді өндіруге, сақтауға, тасымалдауға және таратуға байланысты барлық ықтимал тәуекелдерді анықтауға, олардың көздерін және туындау ықтималдығын анықтауға мүмкіндік беретін тәуекелді талдау.
  • Образовательная программа 8D07202 Тағам қауіпсіздігі
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top