Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тұтқыр пластикалық тамақ өнімдерінің реологиялық негіздері
-
Пәнді оқу құралы қайта өңделетін өнімге механикалық әсер етумен байланысты тамақ өнеркәсібінің технологиялық процестері. Технологиялық жабдықты таңдау, оның жұмыс режимін анықтау тағам массаларының, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімдердің физикалық-механикалық, реологиялық қасиеттерімен анықталады. Білім алушыларда олардың әрі қарайғы қызметі үшін жеткілікті және тиісті саладағы ғылым жетістіктері негізінде жаңа білімді өз бетінше игеруге мүмкіндік беретін қажетті теориялық және практикалық дағдыларды қалыптастыру.
-
Образовательная программа 8D07101 Технологиялық машиналар мен жабдықтар
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 1
-
Семестр 2