Тұтқыр пластикалық тамақ өнімдерінің реологиялық негіздері

  • Пәнді оқу құралы қайта өңделетін өнімге механикалық әсер етумен байланысты тамақ өнеркәсібінің технологиялық процестері. Технологиялық жабдықты таңдау, оның жұмыс режимін анықтау тағам массаларының, жартылай фабрикаттар мен дайын өнімдердің физикалық-механикалық, реологиялық қасиеттерімен анықталады. Білім алушыларда олардың әрі қарайғы қызметі үшін жеткілікті және тиісті саладағы ғылым жетістіктері негізінде жаңа білімді өз бетінше игеруге мүмкіндік беретін қажетті теориялық және практикалық дағдыларды қалыптастыру.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top