Тамақ өнеркәсібіндегі еңбекті қорғау

  • Бұл пән тамақ өндірісіндегі еңбекті қорғау саласындағы білім кешенін қалыптастырады, сондай-ақ тамақ өнеркәсібі салаларындағы қауіпті және зиянды өндірістік факторлар (ЖЗШ) жөніндегі мәселелерді қарайды. Пән тамақ өнімдерін өндіруді реттейтін нормативтік құжаттар туралы білім береді, тамақ өнімдерін әртүрлі белгілер бойынша жіктеу принциптері туралы білімді қалыптастырады, тиісті контексте нормативтік-техникалық құжаттаманы қолдануға мүмкіндік беретін білімді қалыптастырады, сонымен қатар технологиялық жабдықты таңдау мен пайдаланудың прогрессивті әдістерін меңгереді. Тамақ өнімдерінің ықтимал қауіптілігінің ықтимал көздерін талдауды ескере отырып, тамақтану бағдарламаларын әзірлеу және енгізу принциптерін қалыптастырады компоненттер.
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 1
  • Семестр 2
Top