Үнемділік өндіріс

  • Бұл пән үнемді өндіріс тұжырымдамасын іске асыру және қолдану негізінде тамақ өндірісі саласындағы қызметті жүзеге асыратын кәсіпорындардың өндірісін басқарудың перспективалық тәсілдерін қолдану мәселелері бойынша білім кешенін қалыптастырады. Пән үнемді өндірісті ұйымдастыру, үнемді өндірісті ұйымдастырудың отандық және шетелдік тәжірибесін қолдану, үнемді өндірісті ұйымдастырудың құралдары мен әдістерін дамытудың заманауи тенденцияларын қолдану, үнемді өндірісті ұйымдастырудың тиімді әдістерін қолдану мәселелерінде білім қалыптастыруға мүмкіндік береді. 5С және "Штурм-серпіліс" үнемді өндірісін ұйымдастырудың заманауи әдістерін қолдану және қолдану негізінде іс жүзінде жұмысты ұйымдастыруға және туындаған өткір мәселелерді шешуге, өндіріске талдау жүргізу үшін қажетті құжаттарды әзірлеуге мүмкіндік береді.
  • Несиелер 6
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top