Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік жабдықтарының стандарттары
-
Бұл пән наубайханаларда, асханаларда, асүйлерде тамақ жабдықтарын қолдану саласындағы білім кешенін қалыптастырады, тамақ өндірісіндегі жаңа технологияларға сенімділікті қамтамасыз етеді, тамақ жабдықтарының материалдарына, дизайнына, дизайнына және сипаттамаларына минималды талаптарды белгілейді. Сондай-ақ, саланың қажеттіліктерін өзектендіру, саланың озық тәжірибесін көрсету және адамдардың, өнімдер мен процестердің қауіпсіздігін қамтамасыз ету мақсатында Азық-түлік жабдықтарының стандарттарын үнемі қайта қарау үшін білім қалыптастырылады. Пән тамақ жабдықтары саласындағы терминологияны, сондай-ақ жабдықтар мен жабдықтарға қойылатын минималды санитарлық-гигиеналық талаптарды белгілеу принциптерін қарастырады
-
Образовательная программа 6B07501 Азық-түлік өнімдерінің өндірісіндегі стандарттау жəне сертификаттау
-
Несиелер 4
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2