Азық-түлік жабдықтарының стандарттары

  • Бұл пән наубайханаларда, асханаларда, асүйлерде тамақ жабдықтарын қолдану саласындағы білім кешенін қалыптастырады, тамақ өндірісіндегі жаңа технологияларға сенімділікті қамтамасыз етеді, тамақ жабдықтарының материалдарына, дизайнына, дизайнына және сипаттамаларына минималды талаптарды белгілейді. Сондай-ақ, саланың қажеттіліктерін өзектендіру, саланың озық тәжірибесін көрсету және адамдардың, өнімдер мен процестердің қауіпсіздігін қамтамасыз ету мақсатында Азық-түлік жабдықтарының стандарттарын үнемі қайта қарау үшін білім қалыптастырылады. Пән тамақ жабдықтары саласындағы терминологияны, сондай-ақ жабдықтар мен жабдықтарға қойылатын минималды санитарлық-гигиеналық талаптарды белгілеу принциптерін қарастырады
  • Несиелер 4
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top