Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Санитарлық бағалау және тамақ қауіпсіздігі
-
Пәннің мақсаты: тамақ өнімдерінің санитарлық-гигиеналық сараптамасын меңгеру. Пәннің мазмұны: дайын өнімді өткізу технологиясы мен ерекшеліктерін қарастырады, дайын өнімді қабылдаудан өткізуге дейінгі өндіріс процесінің барлық кезеңдерінің санитарлық-гигиеналық жағдайын талдау және бағалау әдістерін меңгеру, тамақ өнімдерінің сапасын арттыру.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1