Ет және сүт өнімдерін өндіру және сақтау технологиясы

  • Пәннің мақсаты: білім алушыларға шикізатты қабылдауға, сақтауға және сапасын бақылауға, технологиялық өндіріс процестерін жүргізуге және ет және сүт өнімдерінің сапасын бағалауға мүмкіндік беретін теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Пәннің мазмұны: мал шаруашылығы өнімдерін сақтаудың негізгі принциптерін, әдістерін, әдістерін және шарттарын оқу; физикалық, химиялық және шикізатқа әсер етудің басқа әдістеріне негізделген мал шаруашылығы өнімдерін өңдеу технологиялары; стандарт талаптарына сәйкес сүт және ет, сүт және ет өнімдерінің сапасын анықтау дағдыларын дамыту.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 4
  • Семестр 1
Top