Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және сүт өнімдерін өндіру және сақтау технологиясы
-
Пәннің мақсаты: білім алушыларға шикізатты қабылдауға, сақтауға және сапасын бақылауға, технологиялық өндіріс процестерін жүргізуге және ет және сүт өнімдерінің сапасын бағалауға мүмкіндік беретін теориялық білім мен практикалық дағдыларды қалыптастыру. Пәннің мазмұны: мал шаруашылығы өнімдерін сақтаудың негізгі принциптерін, әдістерін, әдістерін және шарттарын оқу; физикалық, химиялық және шикізатқа әсер етудің басқа әдістеріне негізделген мал шаруашылығы өнімдерін өңдеу технологиялары; стандарт талаптарына сәйкес сүт және ет, сүт және ет өнімдерінің сапасын анықтау дағдыларын дамыту.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1