Тамақ өнеркәсібіне арналған машиналар мен жабдықтар

  • Пәннің мақсаты: тамақ өнеркәсібінде тамақ өндірісінің технологиялық жабдықтары мен технологиясын жетілдіру мәселелерін зерттеу, прогрессивті технологиялық процестерді, машиналар мен агрегаттарды құрудың ғылыми негізделген әдістерін зерттеу бойынша білімді қалыптастыру және нақтылау. Пәннің мазмұны: конструкциялардың сенімділігін, өндіргіштігін және техникалық-экономикалық негіздемелерін зерттейді. Құрастырудың дәлдігін қамтамасыз ету үшін өлшемдік тізбектерді есептеу. Азық-түлік жабдықтарының конструкциясының ерекшеліктері.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top