Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Шұжық өндіру технологиясы
-
Пәннің мақсаты: білім алушыларға ет өңдеу өнеркәсібіндегі технологияны дамытудың ең перспективалы бағыттары туралы заманауи түсініктер беру, оның дамуының биохимия, микробиология, биофизика, реология, тағам биотехнологиясының жетістіктерімен байланысын көрсету. Пән мазмұны: шұжықтардың әртүрлі түрлерін (қайнатылған, қайнатылған-ысталған, шикі ысталған және т.б.) өндіру технологиясын зерттейді. Ет шикізатын өңдеу технологиясында нақты ғылыми-зерттеу, ақпараттық іздестіру, әдістемелік мәселелерді шешу үшін іргелі ғылымдардың білімін практикалық жұмысында пайдалануды үйрету; заманауи зертханалық жабдықтарды пайдалану; ғылыми-зерттеу және өндірістік жұмыстарды жоспарлау, ұйымдастыру және жүргізу.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2