Азық-түлікті сақтау технологиясы

  • Пәннің мақсаты: білім алушылардың тамақ өнімдерін өндіруге, сақтауға және сәйкестендіруге байланысты құзыреттер мен дағдыларды меңгеруі. Пәннің мазмұны: азық-түлік объектілерін сақтау мәселелерін қарастырады. Материалдық объектілерді қысқа мерзімді және ұзақ мерзімді сақтау туралы түсінік. Сақтау кезіндегі азық-түлік шикізатының және азық-түлік өнімдерінің өзгеруі. Тағамдардың бұзылуының себептері мен факторлары. Азық-түлік қауіпсіздігі және сақтау.
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 2
  • Семестр 2
Top