Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлікті сақтау технологиясы
-
Пәннің мақсаты: білім алушылардың тамақ өнімдерін өндіруге, сақтауға және сәйкестендіруге байланысты құзыреттер мен дағдыларды меңгеруі. Пәннің мазмұны: азық-түлік объектілерін сақтау мәселелерін қарастырады. Материалдық объектілерді қысқа мерзімді және ұзақ мерзімді сақтау туралы түсінік. Сақтау кезіндегі азық-түлік шикізатының және азық-түлік өнімдерінің өзгеруі. Тағамдардың бұзылуының себептері мен факторлары. Азық-түлік қауіпсіздігі және сақтау.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 2
-
Семестр 2