Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Ет және сүт өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау
-
Пәннің мақсаты: технологиялық жабдықтарды есептеу және таңдау, цехтар мен өндірістік ғимараттардың сызбасын жүзеге асыру. Пәннің мазмұны: ет және сүт өңдеу бойынша тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарын жобалау. Ет өнеркәсiбi кәсiпорындарын салу немесе реконструкциялаудың техникалық-экономикалық негiздемесi, техникалық сызбаларды таңдау және негiздеу, өнiмдердiң есептеулерiді қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 4
-
Семестр 1