Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Тамақ өндірісінің жалпы технологиясы
-
Пәннің мақсаты: шикізат пен жартылай фабрикаттарды өңдеудің ғылыми негізделген принциптері мен әдістерін оқу. Пән мазмұны: негізгі және қосымша шикізаттардың сипаттамаларын, өсімдік және жануарлардан алынатын өнімдердің құрамы мен қасиеттерін, қоғамдық тамақтандыру өнімдерінің технологиясын, мал шаруашылығы өнімдерінің жалпы технологиясын; технологиялық процестерді жүзеге асыру әдістерін қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 1