Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Сүт консервілері және балалар тағамы өнімдерінің технологиясы
-
Пәннің мақсаты: заманауи материалдық-техникалық базаға және ғылыми дәлелденген режимдерге негізделген сүт консервілері мен сүт шикізатын өндіру әдістері, технологиялық процестердің теориялық негіздері туралы терең білімді қалыптастыру. Пәннің мазмұны: сүт консервілері мен балалар тағамы өнімдерін өндірудің қазіргі жағдайы мен келешегі – олардың жіктелуі, технологиясы, қаптамасы, сапасы,сақтау кезіндегі жағымсыз өзгерістерді қарастырады.
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2