Жаңалықтарды бақылап, талқылауға қатысыңыз!
Инстаграмымызға,
Telegram-арнаға жазылып,
қауымдастық чатына қосылыңыз — грант байқауының нәтижелерін жіберіп алмау үшін!
Азық-түлік жабдықтары-ның стандарттары
-
Пәннің мақсаты: тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында өндірілетін өнімдердің сапасы, ол алдын ала өңдеуде, өндірісте және қосалқы процестерде қолданылатын тамақ жабдықтарына тікелей байланысты. Пәннің мазмұны: өнім сапасын арттыру бойынша ұйымдық-техникалық шараларды жүзеге асыруды реттейтін ережелерді, стандарттау әдістерін, нормативтік құжаттарды, өнім сапасына қойылатын стандарттық талаптарды және өнімді сертификаттау тәртібін әзірлеу және қолдану мәселелері. Стандарттау, сертификаттау және метрология бойынша халықаралық ұйымдар. Сертификаттарды беру тәртібі, сертификаттау схемаларын. қарастырады
-
Образовательная программа 6B07205 Технология және тамақ өнімдерінің қауіпсіздігі
-
Несиелер 5
-
Селективті тәртіп
-
Оқу жылы 3
-
Семестр 2