Азық-түлік жабдықтары-ның стандарттары

  • Пәннің мақсаты: тамақ өнеркәсібі кәсіпорындарында өндірілетін өнімдердің сапасы, ол алдын ала өңдеуде, өндірісте және қосалқы процестерде қолданылатын тамақ жабдықтарына тікелей байланысты. Пәннің мазмұны: өнім сапасын арттыру бойынша ұйымдық-техникалық шараларды жүзеге асыруды реттейтін ережелерді, стандарттау әдістерін, нормативтік құжаттарды, өнім сапасына қойылатын стандарттық талаптарды және өнімді сертификаттау тәртібін әзірлеу және қолдану мәселелері. Стандарттау, сертификаттау және метрология бойынша халықаралық ұйымдар. Сертификаттарды беру тәртібі, сертификаттау схемаларын. қарастырады
  • Несиелер 5
  • Селективті тәртіп
  • Оқу жылы 3
  • Семестр 2
Top